ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μόνιμη κάτοικος Μυκόνου είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος διατηρεί πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στο νησί των Ανέμων.
Λόγω όμως φόρτου εργασίας του συντρόφου της, δεν είναι εφικτό το ζευγάρι να είναι συνεχώς μαζί. Έτσι, η Αθηνά φόρεσε το μαγιό της και πήγε να χαλαρώσει στις ξαπλώστρες του Ορνού.
Αν και ακόμη δεν έχει αποκτήσει το σοκολατένιο χρώμα του καλοκαιριού, προτίμησε να καθίσει κάτω από την προστασία της ομπρέλας διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μόνο όταν ζεστάθηκε για τα καλά, απόλαυσε την δροσιά της θάλασσας κάνοντας βουτιές.






















































