ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάγκυ Χαραλαμπίδου,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκανε βαρυσήμαντες ή μάλλον χωρίς βαρύτητα δηλώσεις για τα οπίσθιά της που μας εκτόξευσαν στο διάστημα!
«Τα οπίσθιά μου δεν υποτάσσονται στους νόμους της βαρύτητας, οπότε τι να ασφαλίσω; Κυριολεκτικά δεν τα έχω φτιάξει γιατί τα έχω τόσα χρόνια, τότε δεν τα έφτιαχναν. Στην οικογένεια έχουμε όλοι καλά οπίσθια και η αδερφή μου έχει πολύ δυνατά επίσης. Ο μπαμπάς μου με έλεγε εμένα πλατεία Συντάγματος και την αδερφή μου πλατεία Ομονοίας -είναι λίγο πιο μικρά».
Θα έκανε γυμνή φωτογράφιση η Μάγκυ; «Θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, μπορεί και χωρίς λεφτά. Δεν θα έκανα γυμνό για φιλανθρωπικό σκοπό, το θεωρώ πολύ fake, σημαίνει ότι θες να το κάνεις και ψάχνεις να βρεις έναν λόγο».
























































