ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ξαναχτύπησε» ο Χρήστος Θηβαίος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη ραδιοφωνική συνέντευξή που παραχώρησε τον Ιούλιο, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκη.
Τότε, ο τραγουδοποιός είχε αναφερθεί με σκληρά λόγια στους νέους ανέργους, ενώ είχε τονίσει ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα. Μάλιστα, είχε προτρέψει την ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά, συγκεκριμένα να πάει να «δουλέψει στα λιπάσματα».
Στη νέα του συνέντευξη δήλωσε:
“ Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ”τσαλακώνω” την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα.”
Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε:
“Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!”






















































