Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Vegan Μερέντα (νηστίσιμη)

Vegan Μερέντα (νηστίσιμη)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η παρακάτω συνταγή για τη μερέντα δεν είναι μόνο για vegan. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα την λατρέψετε και όσοι κάνετε νηστεία θα την τιμήσετε δεόντως.

Υλικά

2 φλ. ψημένα φουντούκια
340 γρ. μαύρη σοκολάτα λιωμένη
2 κουτ. της σούπας λάδι καρύδας
1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φουντούκια στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μαζί με το λάδι καρύδας μέχρι να γίνουν μία πάστα.

Προσθέτουμε τη σοκολάτα, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε αποστειρωμένο βάζο.

Η vegan μερέντα σου είναι έτοιμη προς κατανάλωση.

Φυλάξτε την στο ψυγείο ή στο ντουλάπι για 2 – 3 εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ρίζες του cheesecake ξεκινούν από την αρχαία Ελλάδα

Κουραμπιέδες στο πι και φι

Φτιάξτε μόνοι σας πανεύκολο ρολό κοτόπουλο με πιπεριές

Χυλωμένη ρεβιθάδα με λεμόνι και ρίγανη

Λατρεμένα μακαρόνια με κιμά… η μπολονέζ της καρδιάς μας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr