ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οικονομολόγος και πρώην υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, μίλησε στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής» για το τι πραγματικά επιδιώκει με τους δασμούς ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Το σχέδιο του Τραμπ είναι απλοϊκό και αλλάζει την οικονομική ιστορία», υποστήριξε ο οικονομολόγος Δημήτρης Λιάκος στην εκπομπή «Rush Hour» της τηλεόρασης της «Ναυτεμπορικής» και τη Νικόλ Λειβαδάρη.
Παράλληλα, ο κ. Λιάκος συνέχισε λέγοντας ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να ανατάξει την αμερικανική οικονομία μέσω των επενδύσεων.
»Θέλει να προσελκύσει τις αμερικανικές εταιρείες και όχι μόνο, ώστε να επενδύσουν και να μεταφέρουν την παραγωγική τους δραστηριότητα στις ΗΠΑ».






















































