Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαμπάκ Τακβέε για Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν διαδηλώνουν με σημαίες της Αλ Κάιντα

Μπαμπάκ Τακβέε για Τουρκία: Οπαδοί του Ερντογάν διαδηλώνουν με σημαίες της Αλ Κάιντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

​Ο Μπαμπάκ Τακβέε, αντικαθεστωτικός Ιρανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, γνωστός για το έργο του στον τομέα της γεωπολιτικής και των διεθνών σχέσεων, φίλος της Ελλάδας, με σειρά αναρτήσεών του στο «Χ» αποκαλύπτει, με βίντεο και φωτό, ότι Τούρκοι τζιχαντιστές στηρίζουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχουν ξεχυθεί στους τουρκικούς δρόμους, συγκροτώντας αντιδιαδηλώσεις και απειλώντας με αιματοκύλισμα τους πολιτικούς αντίπαλους του Ερντογάν.

Οι Τούρκοι τζιχαντιστές, έξαλλοι οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαδηλώνουν κραδαίνοντας σημαίες της Αλ Κάιντα και διαμηνύουν την απόφασή τους να υπερασπιστούν τους νεο-οθωμανούς της τουρκικής κυβέρνησης.

«Υποστηρίζοντας το καθεστώς του Ερντογάν, υποστηρικτές του πολιτικού κόμματος AKP που κρατούν σημαίες και διακριτικά της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους δήλωσαν την ετοιμότητά τους να καταστείλουν τις διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν σε όλη την Τουρκία απόψε».

Επίσης, το σοσιαλπατριωτικό κουρδικό Rojava News Network έγραψε:

«Μισθοφόροι που συνδέονται με την κυβέρνηση Ερντογάν της Τουρκίας ανακοίνωσαν την ετοιμότητά τους να αντιμετωπίσουν διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη.

»Οι τζιχαντιστές είχαν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για να επιτεθούν στους Κούρδους και να υποστηρίξουν τα τουρκικά συμφέροντα στη Συρία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν ζήτησε από τον Αλλάχ να «καταραστεί το σιωνιστικό Ισραήλ» – ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ο δικτάτορας Ερντογάν είναι επικίνδυνος για την περιοχή

Συρία: Ανακοινώθηκε κυβέρνηση στη Δαμασκό με υπουργούς Τούρκους πολίτες – Οι Κούρδοι ΔΕΝ την αναγνωρίζουν

Φαραντούρης προς Μητσοτάκη: Αναλάβετε πρωτοβουλίες για τις σφαγές στη Συρία

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν «δημοσιογράφο» του «Αλ Τζαζίρα» και τζιχαντιστή της Χαμάς

Ισραηλινός υποστράτηγος ε.α. είχε προειδοποιήσει από το 2014 για τη σφαγή της 7/10/23

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr