ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αττική, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Εκτροχιασμός Τρένου, Πλατεία Συντάγματος, Συλλαλητήρια, Τέμπη, Τρένο,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μικροένταση σημειώθηκε στην πλατεία Συντάγματος πριν τις 12.00 της Παρασκευής 28/2, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ογκώδες συλλαλητήριο.
Η ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και κουκουλοφόρων στο κέντρο της πλατείας, με τους πρώτους να απωθούν τους δεύτερους, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι θέλουν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο να παραμείνει ειρηνικό.
Η απόπειρα έντασης σημειώθηκε στις 11.50 στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ διαδηλωτών και κουκουλοφόρων, στο ογκώδες συλλαλητήριο.
Οι κουκουλοφόροι τσόγλανοι «μαζεύτηκαν» ύστερα από δυναμική επέμβαση της αυτο-οργάνωσης-περιφρούρησης των διαδηλωτών
Οι προβοκάτορες με τις κουκούλες έχουν σχέδιο να διαλύσουν τον λαό, αλλά ο γίγαντας λαός θα τους πατάξει.
Κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων, ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής εντόπισε άτομα σε σύνδεσμο οπαδών στα Εξάρχεια, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 17 μολότοφ, βαριοπούλα, γάντια, περιλαίμιο και τρικάκια.
Μέχρι τις 11.55 το πρωί, είχαν πραγματοποιηθεί 27 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του ΕΡΤNews, Γιώργο Γεραφέντη.






















































