Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κατοχική Τουρκία βομβαρδίζει ασταμάτητα τη βόρεια κι ανατολική Συρία

Η κατοχική Τουρκία βομβαρδίζει ασταμάτητα τη βόρεια κι ανατολική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το κατοχικό τουρκικό κράτος βομβαρδίζει ασταμάτητα τη Βόρεια και Ανατολική Συρία από την Πέμπτη 24/10 και σφαγιάζει αμάχους.

Η Γενική Διοίκηση των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας στη Βόρεια και Ανατολική Συρία εξέδωσε το Σάββατο 26/10 ανακοίνωση σχετικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές στις 25-26 Οκτωβρίου.

Οι Δυνάμεις Εσωτερικής Ασφάλειας δήλωσαν ότι το τουρκικό κράτος βομβάρδισε πολιτικούς στόχους όπως φαρμακεία, αρτοποιεία, εργοστάσια και εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και 7 άτομα τραυματίστηκαν στις επιθέσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη ενέτειναν την Παρασκευή 25/10 το βράδυ τις επιθέσεις τους στο καντόνι Τσίζρε, με στόχο την περιοχή του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στην πόλη Καμισλί και ένα κέντρο κατασκευαστικών υλικών (δύο φορές).

Το Σάββατο το πρωί, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα μάχης βομβάρδισαν τρεις φορές ένα φαρμακείο στη συνοικία Μεϋσλούν του Καμισλί.

Σύμφωνα με αναφορές, πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν πέντε φορές ένα εργοστάσιο οξυγόνου και μια αποθήκη γεώτρησης πετρελαίου στο Ριμελάν.

Βομβαρδίστηκε ένα αρτοποιείο στο Ντέρικ και 3 εργάτριες τραυματίστηκαν στις επιθέσεις σε εργοστάσιο τυριού-γιαουρτιού (τυροκομείο).

Η περιοχή γύρω από το χωριό Ερέμπ Χεσέν στη Μανμπίτζ βομβαρδίστηκε τέσσερις φορές στο τελευταίο κύμα επιθέσεων, τραυματίζοντας 4 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί.

Οι Τούρκοι κατακτητές βομβάρδισαν υπηρεσίες υποδομής στη περιοχή του Ντέρικ και στη συνοικία Εντεριγιέ της πόλης Καμισλί.

Το κατοχικό τουρκικό κράτος βομβάρδισε επίσης την πύλη Εούν Νταντάτ στα βόρεια του καντονιού της Μανμπίτζ.

Από τον βομβαρδισμό τραυματίστηκαν δύο παιδιά και διακομίστηκαν για νοσηλεία.

Συνεχίζονται οι έντονοι βομβαρδισμοί του κατοχικού τουρκικού κράτους και των συμμαχικών συμμοριών κατά της Μανμπίτζ.

Οι κατακτητές έριξαν 6 οβίδες στο χωριό Αλ Νταράτζ, 6 οβίδες στο χωριό Εούν Νταντάτ και 12 οβίδες στο χωριό Ερέμπ Χεσέν. Τα χωριά βομβαρδίζονται συνεχώς με οβίδες.

Το κατοχικό τουρκικό κράτος και οι συμμαχικές συμμορίες βομβαρδίζουν την πόλη Τελ Ριφάτ και το χωριό Τελ Κιράχ στη Σέμπα με οβίδες.

Πληροφορίες για τις συνέπειες του βομβαρδισμού δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες.

Το κατοχικό τουρκικό κράτος και οι συμμαχικές συμμορίες βομβάρδισαν με οβίδες τα χωριά Ακιμπέ και Μπενέ στην περιοχή Σεράβα της Εφρίν/Αφρίν και το χωριό Καφάρ Γκαρίς στη Σέμπα.

Δεν υπήρξαν άμεσα διαθέσιμες πληροφορίες για τις συνέπειες του βομβαρδισμού.

Από την άλλη, λόγω των τουρκικών επιθέσεων εναντίον σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, υπάρχει διακοπή ρεύματος σε όλο το καντόνι Τσίζρε και στην Κομπάνι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) σκότωσαν επτά κατοχικούς Τούρκους στρατιώτες

Η Χεζμπολάχ ζήτησε την άμεση εκκένωση ισραηλινών οικισμών

Τρομοκρατική επίθεση σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ – Δεκάδες τραυματίες

Καταδίκασε την επίθεση στο Ιράν η Τουρκία – «Ιστορικό καθήκον ο τερματισμός της ισραηλινής τρομοκρατίας»

Μέλη του Κογκρέσου σε Μπλίνκεν: Ο Ερντογάν υπονομεύει τις προσπάθειες των ΗΠΑ για αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr