Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η AANES προτρέπει σε ανάληψη δράσης κατά των τουρκικών επιθέσεων στη βόρεια Συρία

Η AANES προτρέπει σε ανάληψη δράσης κατά των τουρκικών επιθέσεων στη βόρεια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES) κάλεσε την Πέμπτη 24/10 τις διεθνείς δυνάμεις που σταθμεύουν στη Συρία να αναλάβουν δράση και να σταματήσουν τις τουρκικές επιθέσεις στα εδάφη της.

Σε δήλωση Τύπου από την πόλη Ράκα στη βόρεια Συρία, η AANES καταδίκασε τις τουρκικές επιθέσεις ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής και κατάφωρη παραβίαση της συριακής κυριαρχίας».

Ο Χικμάτ Χαμπίμπ, συμπρόεδρος του Λαϊκού Συμβουλίου (κοινοβουλίου) στην Περιφέρεια της Χασάκα, τόνισε ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει εσωτερικές οικονομικές και δημοκρατικές κρίσεις και προσπαθεί να εξάγει αυτά τα προβλήματα πέρα ​​από τα σύνορά της.

Ο Χαμπίμπ σημείωσε περαιτέρω ότι οι Σύροι στο έδαφός τους επωμίζονται το κόστος των διεθνών δυνάμεων που αναπτύσσονται στο συριακό έδαφος, οι οποίες δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του συριακού λαού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γκιουλέν θάφτηκε στον κήπο του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Κούρδοι της Συρίας (AANES) προς Τουρκία: «Δεν είμαστε αρνιά έτοιμα για σφαγή» – «Έχουμε δική μας διοίκηση και αμυντικές δυνάμεις»

Χελίν Ουμίτ (PKK): «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα έρθει στην Τουρκία – Μόνο μια ιστορική κουρδοτουρκική ειρήνη μπορεί να σώσει την Τουρκία»

Επίθεση στο φιλοκουρδικό κόμμα DEM στην Άγκυρα

Το κουρδικό PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην TUSAŞ – Η ανακοίνωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr