Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπιγιονσέ, οι Ιλλουμινάτι και οι ψέκες συνωμοσιολόγοι του Tik Tok

Η Μπιγιονσέ, οι Ιλλουμινάτι και οι ψέκες συνωμοσιολόγοι του Tik Tok
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που όλοι περιμένουν τη δίκη του Diddy, οι χρήστες στο TikTok έχουν πάθει εμμονή με την Μπιγιονσέ (Beyonce) και τα όσα (πιστεύουν) ότι ξέρει.

Αν και η ίδια δεν είχε μπλεχτεί ποτέ σε μεγάλα σκάνδαλα, το όνομα της Beyonce είχε συνδεθεί εδώ και χρόνια με θεωρίες συνωμοσίας.

Φήμες ήθελαν την ίδια και τον σύζυγό της, Jay Z, να είναι μασόνοι ή ακόμη και μέλη των Illuminati.

Η ποπ σταρ άλλοτε έχει ρίξει λάδι στη φωτιά, εμφανίζοντας μασονικά σύμβολα σε βίντεο κλιπ της κι άλλες φορές έχει αναφερθεί στις κατηγορίες μέσα από τους στίχους της, χαρακτηρίζοντάς τες ως ψευδείς («Y’all haters corny with that Illuminati mess» τραγουδά στο Formation).

Θυμάστε την ιστορική στιγμή στα VMAs το 2009 όπου ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) διακόπτει τον λόγο της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), λέγοντάς της «Θα σε αφήσω να τελειώσεις, αλλά η Beyonce είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο κλιπ όλων των εποχών», αναφερόμενος στο κλιπ για το τραγούδι Single Ladies.

Από τότε υπήρχαν θεωρίες συνωμοσίας που υποστήριζαν ότι όλο αυτό το σκηνικό ήταν ένα καλοστημένο παιχνίδι, ένα τελετουργικό, κατά το οποίο η Taylor έπρεπε να εξευτελιστεί δημοσίως, προκειμένου να μπει κι αυτή στους Illuminati.

(Κρατήστε το συγκεκριμένο περιστατικό, θα σας χρειαστεί στη συνέχεια).

Οι aficionados των ποπ θεωριών συνωμοσίας, θα έχουν ακούσει την άλλη φήμη, που ελλοχεύει κάτω από κάθε βίντεο για την Aaliyah, την σταρ της R&B, η οποία το 2001 σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα σε ηλικία 22 ετών, στο απόγειο της καριέρας της.

Αργότερα, έγινε γνωστό πως ο πιλότος δεν είχε άδεια να πετάξει το αεροπλάνο και πως αυτό ήταν υπερφορτωμένο από τον εξοπλισμό που είχαν χρησιμοποιήσει για το βίντεο κλιπ της που είχαν πάει να γυρίσουν.

Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η Beyonce που έκανε το ντεμπούτο της ως σόλο καλλιτέχνιδα το 2003, εμπλέκεται στον θάνατο της Aaliyah.

Ήθελε, λένε, να τη βγάλει από τη μέση για να γίνει αυτή η νούμερο ένα τραγουδίστρια της R&B.

Οι παραπάνω θεωρίες παρέμειναν περιορισμένες στις σκοτεινές και ψιλο-ψεκασμένες γωνιές του ίντερνετ και δεν έβλαψαν ιδιαίτερα την εικόνα της ποπ σταρ.

Η Beyonce συνέχισε να κερδίσει βραβεία, να γεμίζει αρένες και να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ωστόσο, σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι θεωρίες αυτές έχουν αυξηθεί, φτάνοντας τις παρυφές του mainstream κοινού.

Αφορμή ήταν το σκάνδαλο του P. Diddy, ο οποίος κατηγορείται για μια σειρά εγκλημάτων.

Ο Diddy θεωρείται ο εγκέφαλος ενός κυκλώματος μαστροπίας, βιασμών, κακοποίησης και trafficking.

Τα φερόμενα θύματά του είναι ενήλικοι κι ανήλικοι άντρες και γυναίκες.

Πώς μπορεί να εμπλέκεται όμως η Beyonce στο φρικιαστικό αυτό σκάνδαλο και τι μερίδιο αλήθειας έχουν αυτές οι θεωρίες;

Η σχέση με τον P. Diddy

Ο P. Diddy ήταν πολύ στενός φίλος του Jay Z.

Οι δύο τιτάνες της χιπ χοπ σκηνής γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια κι έχουν συνεργαστεί συχνά επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η Beyonce και ο Jay Z ήταν στα ερωτικά πάρτι του φίλου τους, όπου λάμβαναν χώρα οι βιασμοί, ο κόσμος θεωρεί αδύνατο να μη γνώριζαν τις πράξεις του P. Diddy.

Οι φήμες για τα ερωτικά του πάρτι κυκλοφορούσαν για χρόνια, ενώ η πρώην σύντροφός του, Cassy, του είχε κάνει μήνυση για κακοποίηση.

Επιπλέον, ο μουσικός παραγωγός είχε μπλεξίματα με τον νόμο τουλάχιστον από τη δεκαετία του ’90, μεταξύ άλλων για επιθέσεις, απειλές και παράνομη χρήση όπλων.

Το όνομά του είχε συνδεθεί με τις δολοφονίες του Tupac και του Notorious B.I.G., ενώ είχε κατηγορηθεί για βιασμό τουλάχιστον από το 2017.

Τα παραπάνω δεν είχαν βάλει τέλος στη φιλία του ζευγαριού με τον Diddy, αλλά τώρα αυτό φαίνεται να αλλάζει.

Μετά τη σύλληψή του, πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει απομακρυνθεί από τον μουσικό παραγωγό.

Πέραν αυτού, και η συμπεριφορά του Jay Z στο παρελθόν έχει υπάρξει τουλάχιστον ύποπτη και προβληματική.

Αυτές τις ημέρες ξαναβγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου η έφηβη κι ανερχόμενη τότε Ριάνα (Rihanna), εξηγεί πώς έγινε τραγουδίστρια.

Αφού την ανακάλυψε ο μουσικός παραγωγός, Evan Rogers, ηχογράφησε ένα ντέμο κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, αφού ήταν μόλις 16 ετών.

Το ντέμο έπεσε στα χέρια του Jay Z, ο οποίος την κάλεσε στη Νέα Υόρκη για ακρόαση.

Στο μίτινγκ, η ανήλικη Rihanna ήταν μόνη της με τον Jay Z και την ομάδα του.

Ήταν 3 το πρωί όταν ο Jay Z της είπε «Δε βγαίνεις από το κτίριο αν δεν υπογράψεις το συμβόλαιο.

»Υπάρχουν δύο τρόποι να βγεις από εδώ, είτε από την πόρτα έχοντας υπογράψει το συμβόλαιο είτε από το παράθυρο. Και είμαστε στον 29ο όροφο».

Στο βίντεο η 17χρονη Rihanna διηγείται την ιστορία στην Tyra Banks και το κοινό γελά, θεωρώντας ότι αυτό ήταν απλώς ένα αστείο του ράπερ.

Σήμερα όμως το βίντεο αυτό φαντάζει άκρως προβληματικό.

Γιατί ένα ανήλικο κορίτσι βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό μίτινγκ στις 3 το πρωί υπογράφοντας συμβόλαιο, χωρίς την παρουσία γονέα ή δικηγόρου;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτός είναι κι ο λόγος που η Rihanna εγκατέλειψε τη μουσική από το 2016 – ίσως ποτέ δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια κι όταν απέκτησε οικονομική ανεξαρτησία μέσα από τις επιχειρηματικές κινήσεις, κούνησε το μαντήλι στα στούντιο ηχογραφήσεων.

She knows

Από τις πρώτες μέρες της σύλληψης του P. Diddy, άρχισε να γίνεται viral ένα βίντεο στο Tiktok, όπου μεγάλoι καλλιτέχνες παραλαμβάνουν το βραβείο τους και δεν ξεχνούν να ευχαριστήσουν τη Beyonce.

Άλλοι λένε ότι εκείνη το άξιζε περισσότερο κι άλλοι ότι τη θαυμάζουν και είναι τιμή τους να βρίσκονται συνυποψήφιοι στην ίδια κατηγορία με εκείνη.

Αυτό τότε δε μας είχε φανεί περίεργο. Η Beyonce είναι αυτό που λέμε «celebrity και για τους celebrities».

Ωστόσο, μετά από τις νέες αποκαλύψεις, το βίντεο μοιάζει ύποπτο.

Αμέσως έγινε βορά για συνωμοσιολόγους, οι οποίοι υποστηρίζουν πως η Beyonce έχει μεγαλύτερο έλεγχο της μουσικής βιομηχανίας από ό,τι γνωρίζουμε.

Έχει τη δύναμη να φτιάχνει και να καταστρέφει καριέρες κατά το δοκούν και δε φοβάται να βγάλει από τη μέση όποιον καλλιτέχνη τής στέκεται εμπόδιο.

Στο βίντεο παίζει το τραγούδι «She knows» του J. Cole, στο οποίο ο ράπερ εξιστορεί πώς απάτησε την σύντροφό του κι ότι υποψιάζεται ότι εκείνη το γνωρίζει ήδη.

Σε ένα σημείο του κομματιού, ο J. Cole αναφερόμενος στους πειρασμούς που αντιμετωπίζει ως celebrity, τραγουδά «Το μόνο κακό με τα αστέρια είναι ότι καίγονται. Αναπαύσου εν ειρήνη, Aaliyah. Αναπαύσου εν ειρήνη, Left Eye. Michael Jackson, θα σε ξαναδώ».

Αναφέραμε πιο πάνω πώς πέθανε η Aaliyah.

Η Left Eye (Lisa Lopes) ήταν ράπερ στο επιτυχημένο συγρότημα TLC και σκοτώθηκε το 2003 στα 30 της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, το οποίο καταγράφηκε on camera από επιβάτη του οχήματος.

Ο Michael Jackson, όπως γνωρίζουμε, πέθανε στα 50 του υπό ύποπτες συνθήκες, ενώ ετοιμαζόταν για μεγάλη περιοδεία.

Επιπλέον, η λέξη knows στον τίτλο του τραγουδιού, ακούγεται σαν το Knowls, το επώνυμο της Beyonce.

Έτσι, πολλοί πιστεύουν ότι το κομμάτι αφήνει στοιχεία για το σκοτεινό πρόσωπο της ντίβας.

Αργότερα προέκυψε άλλη μια σχετική θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο Kanye West προστάτευε την Taylor Swift εκείνη τη φορά που της άρπαξε το μικρόφωνο κατά τη βράβευσή της και της είπε ότι η νίκη άξιζε στη Beyonce.

Ίσως το έκανε, λένε, για να την μειώσει φαινομενικά κι έτσι η Beyonce να μην ξεσπάσει την οργή της πάνω στη νεαρή τότε σταρ.

Ο Kanye όλα αυτά. Ο άνθρωπος που είχε τόσο ζήλο να προστατέψει την Taylor, που επί μία δεκαπενταετία συνέχισε να μιλά μειωτικά για εκείνη και να υποστηρίζει ότι «την έκανα διάσημη».

«Thank you Beyonce»

Όπως ήταν αναμενόμενο, τίποτα δεν γίνεται viral στο TikTok αν δεν διακωμωδηθεί.

Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της μια νέα τάση, όπου χρήστες ευχαριστούν τη Beyonce για το καθετί: που ξύπνησαν το πρωί, που πέρασαν το μάθημα, που βρήκαν δουλειά, που έχουν φαγητό στο ψυγείο, κλπ.

Η Beyonce απαντά

Είναι γνωστό πως η Beyonce σπανίως απαντά σε φήμες και σχόλια και τα social media της τα χρησιμοποιεί σπάνια και μόνο για τη δουλειά της και τα επιχειρηματικά της εγχειρήματα.

Και ίσως να είχε εύκολα αγνοήσει τις διαδικτυακές φήμες, αν αυτές δεν είχαν φτάσει μέχρι την τηλεόραση.

Βλέπετε, η τραγουδίστρια Jaguar Wright εδώ και χρόνια υποστήριζε ότι στα πάρτι του Diddy συμβαίνουν εγκληματικά πράγματα: ναρκώσεις, βιασμοί, απαγωγές.

Ο κόσμος την είχε βγάλει τρελή αλλά, μετά τις αποκαλύψεις, άλλαξαν γνώμη.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι και η Wright είναι μια κάπως αμφιλεγόμενη φιγούρα και πολλοί αναρωτιούνται πώς γίνεται να ήξερε τόσες λεπτομέρειες για τα πάρτι, αν δεν συμμετείχε κι εκείνη σε αυτά.

Κι έστω ότι συμμετείχε σε ένα πάρτι και έγινε μάρτυρας της φρίκης. Γιατί επέλεξε να ξαναπάει;

Γιατί δεν απευθύνθηκε στις αρχές; Γιατί τα συζητά τώρα σαν να είναι κάποιο hot gossip;

Κάποιοι θεωρούν ότι ενώ όντως μπορεί να γνωρίζει πληροφορίες, παράλληλα, ίσως θέλει προσοχή.

Όπως και να έχει, την προσοχή την κέρδισε και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Piers Morgan, Uncensored.

Εκεί ανέφερε ρητά ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται και οι Beyonce-Jay Z, ενώ άφησε υπαινιγμούς ότι μπορεί να έχουν εμπλακεί μέχρι και σε απαγωγές και φόνους.

H Jaguar και μίλησε για χιλιάδες θύματα του ζευγαριού και μάλιστα είπε πως γνωρίζει τρία άτομα που θα ήθελαν να καταθέσουν.

Αμέσως οι δικηγόροι της Beyonce και του Jay Z επιχείρησαν για πρώτη φορά να βάλουν τέλος στις φήμες αυτές.

Ο Piers Morgan -που κι αν έχει πετάξει βατράχια το στόμα του- βγήκε και ζήτησε για πρώτη φορά συγγνώμη για την εκπομπή.

«Οι δικηγόροι τους επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν ότι αυτοί οι ισχυρισμοί ήταν εντελώς ψευδείς και δεν έχουν καμία βάση.

»Και ως εκ τούτου συμμορφωθήκαμε με το νομικό αίτημα να τους κόψουμε από την αρχική συνέντευξη.

»Η επεξεργασία συνεντεύξεων δεν είναι κάτι που κάνουμε ελαφρά τη καρδία σε μια εκπομπή που ονομάζεται Uncensored.

»Αλλά υπάρχουν και για εμάς νομικά όρια. Και ζητάμε συγγνώμη από τον Jay-Z και την Beyoncé».

Πηγή: Grace

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γκιουλέν θάφτηκε στον κήπο του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Τραμπ για τον Εισαγγελέα που τον διώκει: Αν εκλεγώ θα τον απολύσω σε δυο λεπτά

DW: Η Βόρεια Κορέα αλλάζει τα δεδομένα στην Ουκρανία

Πλαστικός χειρουργός υποχρέωνε τη σύντροφό του σε όργια και της έκανε ενέσεις στα μάτια χωρίς αναισθησία

Εξαγριωμένη γυναίκα μαχαίρωσε τον φίλο της επειδή ήθελε να τη χωρίσει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr