Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρατείνεται η αναστολή των πτήσεων προς τη Βηρυτό και το Τελ Αβίβ

Παρατείνεται η αναστολή των πτήσεων προς τη Βηρυτό και το Τελ Αβίβ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Air France ανακοίνωσαν την Πέμπτη 19/9 πως παρατείνουν την αναστολή των πτήσεών τους προς το Τελ Αβίβ και τη Βηρυτό εξαιτίας των οξυμένων εντάσεων στην περιοχή.

Ο γαλλικός αερομεταφορέας ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι για λόγους «ασφαλείας στους προορισμούς» παρατείνεται η αναστολή των πτήσεων από το Παρίσι στη λιβανική πρωτεύουσα και στην ισραηλινή μεγαλούπολη «ως την 20ή Σεπτεμβρίου».

Η Lufthansa από την πλευρά της παρέτεινε την αναστολή των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ ως τουλάχιστον την 24η Σεπτεμβρίου και προς τη Βηρυτό ως την 26η Οκτωβρίου.

Ο γερμανικός αερομεταφορέας ανακοίνωσε πως ανέστειλε τις πτήσεις προς την Τεχεράνη, την πρωτεύουσα του Ιράν, ως τουλάχιστον την 24η Σεπτεμβρίου.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, η Delta Air Lines ανακοίνωσε την Πέμπτη 19/9 πως παρέτεινε ως το τέλος του τρέχοντος έτους την αναστολή του δρομολογίου Νέα Υόρκη-Τελ Αβίβ.

Είχε ανασταλεί αρχικά τον Ιούλιο ως τα τέλη Οκτωβρίου, εξαιτίας «των συρράξεων σε εξέλιξη στην περιοχή».

Η American Airlines είχε ήδη ανακοινώσει την αναστολή των πτήσεων προς το Τελ Αβίβ ως τα τέλη του Μαρτίου του 2025, ενώ η United Airlines επ’ αόριστον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΥΠΕΞ Βρετανίας σε Βρετανούς: Φύγετε από τον Λίβανο

Η φιλοτουρκική Χαμάς ευγνωμονεί τη φιλοϊρανική Χεζμπολάχ

Wall Street Journal: «Η κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς είναι απίθανη προτού ο Μπάιντεν ολοκληρώσει τη θητεία του»

Τραμπ σε Αμερικανοεβραίους: Αν εκλεγεί η Κάμαλα «το Ισραήλ θα πάψει να υπάρχει μέσα σε δύο χρόνια»

«Πάμε σε καινούρια πίστα – Η Χεζμπολάχ δεν είναι Χαμάς» λέει επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr