ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Εβραίοι, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, Ναζί, Νεοναζί, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εκφράζω το βαθύτατο αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Αθήνα” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
“Είναι μία πράξη βάρβαρη που προσβάλλει βάναυσα την ιστορία όχι μόνο της Ισραηλιτικής Κοινότητας, αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού που σέβεται και τιμά τη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος” σημειώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για την βέβηλη αυτή πράξη που έρχεται σε μια περίεργη χρονική στιμγή.
“Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα την Ισραηλιτική Κοινότητα ότι οι ελληνικές Αρχές θα πράξουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους υπαίτιους της απροκάλυπτης αυτής πράξης αντισημιτισμού και μισαλλοδοξίας, η οποία δεν συνάδει με τις δημοκρατικές αξίες της ανοχής και της πολυπολιτισμικότητας που εκφράζουν την ελληνική κοινωνία” καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.























































