Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσαπανίδου για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Διεθνής διασυρμός της χώρας με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τσαπανίδου για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Διεθνής διασυρμός της χώρας με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «διεθνή διασυρμό» της χώρας με ευθύνη της κυβέρνησης, κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Αναρωτιέμαι πώς αισθάνονται οι αυτουργοί της κακοποίησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ενημέρωσης στην Ελλάδα, που περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ», σχολιάζει σε δήλωση της η κ. Τσαπανίδου.

«Όσα αναφέρει η έκθεση του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών δεν αποτελούν είδηση για μας. Τα ξέραμε και τα ζούμε», προσθέτει.

Αναφέρει ότι «είδηση είναι ο διεθνής διασυρμός της χώρας, παραμονές της εθνικής μας γιορτής, από μια κυβέρνηση και ένα πρωθυπουργό, που υποσχέθηκαν εθνική αναγέννηση και μας οδηγούν σε εθνική ταπείνωση».

Η κ. Τσαπανίδου αναφέρει πως πιστεύει ότι «όποιος διαβάσει την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα συμφωνήσει ότι δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα. Δεν πάει άλλο!».

Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μαινόμενος εφαρμόζει τον πολακισμό και διαστρεβλώνει την αλήθεια

«Ένας απεγνωσμένος και ασυγκράτητος ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει τον πολακισμό και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα της πατρίδας μας στο διεθνές προσκήνιο» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναφορικά με την έκθεση του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για διαστρέβλωση της αλήθειας, επισημαίνοντας ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση «αδιαφορώντας αν πλήττει την πατρίδα», και παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία σύμφωνα με τα οποία-όπως είπε-σε ανάλογες εκθέσεις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφονται «επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και παραβιάσεις του κράτους δικαίου σε διάφορους τομείς».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλεγχος χρηματοδότησης του Χάρβαρντ λόγω αντισημιτισμού

Το Ισραήλ γίνεται η πρώτη χώρα που καταργεί όλους τους δασμούς σε προϊόντα των ΗΠΑ

Δημοσκόπηση: Σε λάθος κατεύθυνση όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει – Καταρρέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ

Η τουρκική κυβέρνηση συνεχίζει τη λεηλασία των περιουσιών των Ελληνορθόδοξων θρησκευτικών ιδρυμάτων

Οι νεο-οθωμανοί Τούρκοι που μισούν Ισραήλ κι Ελλάδα επιμένουν να πάρουν F-35

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...