ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μαχαίρι και γκλομπς εντόπισαν πως είχαν κρύψει πορτιέριδες κατά την διάρκεια ελέγχων τους σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.
Πέντε άτομα συνελήφθησαν και οκτώ προσήχθησαν κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε νυχτερινά κέντρα, που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, 3 Ιουλίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Στη συγκεκριμένη επιχείρηση συμμετείχαν παράλληλα και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν 2 άτομα, που ήταν προσωρινά υπεύθυνα ισάριθμων καταστημάτων, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή και διατάραξη ησυχίας.
Επιπλέον, συνελήφθησαν και 3 πορτιέρηδες, γιατί είχαν κρύψει στον χώρο υποδοχής πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και μαχαίρι.
Σημειώνεται ότι ελέγχθηκαν συνολικά 8 κέντρα και 52 άτομα, ενώ προσήχθησαν 8 συνολικά.
Παράλληλα, σε ένα μαγαζί διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικού ποσού 1.000 ευρώ, ενώ βρέθηκαν και 6 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στον πίνακα προσωπικού.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.






















































