Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυγέρη: Ζεστό χρήμα στους κλινικάρχες για να διαλέγουν καθαρούς ασθενείς

Αυγέρη: Ζεστό χρήμα στους κλινικάρχες για να διαλέγουν καθαρούς ασθενείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη με ανάρτησή της στο Facebook, μετά την αποκάλυψη ότι οι ιδιωτικές κλινικές που δήθεν η κυβέρνηση έριξε στη μάχη κατά του κορvνοϊού επιλέγουν τους ασθενείς που θα δέχονται δείχνοντας την προτίμησή τους σε ασθενείς που δεν νοσούν βαριά.

Όπως τονίζει η κυρία Αυγέρη, πρόκειται για ξεκάθαρη κοροϊδία από πλευράς των κυβερνόντων οι οποίοι προσφέρουν «ζεστό» χρήμα στους κλινικάρχες για να επιλέξουν ποιους ασθενείς θα αναλάβουν και φυσικά παραμένουν «καθαρές» από κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Δώρας Αυγέρη:

«Διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!

»Αυτό δεν είναι επίταξη, αλλά λευκή επιταγή της κυβέρνηση στους κλινικάρχες που διαλέγουν και παίρνουν το ζεστό χρήμα και τα καθαρά περιστατικά!

»Όταν λέμε επίταξη, εννοούμε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών και των ΜΕΘ τους για Covid-19 περιστατικά! Χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις!

»Όλα τα άλλα είναι κοροϊδία, “παρηγοριά στον άρρωστο” που περιμένει σε ράντσο, όπως οι 17 άνθρωποι της λίστας της ντροπής που εξαιρέθηκαν από την νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με το νόμο-δώρο στους κλινικάρχες που πέρασε ο Πλεύρης!

»Οι ιδιωτικές κλινικές παραμένουν καθαρές από τον Covid-19, συνεχίζουν να εισπράττουν ζεστό δημόσιο χρήμα μόνο για καθαρά περιστατικά, τα οποία είναι χιλιάδες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν στα δημόσια νοσοκομεία που έχουν καταντήσει νοσοκομεία μόνο για κορωνοιο.

»Κοντολογίς, διαλέγουν και παίρνουν ό,τι θέλουν οι κλινικάρχες!

»Γιατί έχουμε κυβέρνηση-ντήλερ ιδιωτικών συμφερόντων!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...