ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί νωρίτερα», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του αναφερόμενος στην ελληνική κρίση.
Ο κ. Γιούνκερ μάλιστα έριξε πυρά κατά της απερχόμενης Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ για την στάση της στο θέμα αυτό.
«Η μεγαλύτερη αποτυχία της ήταν η απροθυμία που έδειξε κατά τη διάρκεια της ελληνικής κρίσης.
»Εξαιτίας των δισταγμών και της απροθυμίας της, χάναμε χρόνο» υπογράμμισε.
«Ηγέτης είναι κάποιος που μπορεί να πει όχι στο δικό του στρατόπεδο», είπε χαρακτηριστικά,
Σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΕΕ, ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν, μιλώντας στο euronews, τόνισε ότι το μπλοκ δεν αλλάζει αρκετά, για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
«Δεν πρέπει να είμαστε πολύ σεμνοί, αλλά δεν πρέπει και να προσπαθούμε να κάνουμε κήρυγμα σε όλο τον κόσμο.
»Αυτή είναι μια ευρωπαϊκή αντι-αρετή, όποτε βρισκόμαστε στην Αφρική ή στην Ασία, τους λέμε τι να κάνουν. Δεν τους αρέσει αυτό.
»Και δεν είναι ο ρόλος της Ευρώπης να κάνει κήρυγμα στους άλλους, αλλά να δίνει το παράδειγμα», υπογράμμισε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.























































