ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ο ξαφνικός χαμός της Δήμητρας Σοφοκλέους σε τροχαίο δυστύχημα.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Κυριακής στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη, λίγο μετά τη αερογέφυρα της Θέρμης.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε η 52χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του και κατέληξε εκτός οδοστρώματος.
H άτυχη παρουσιάστρια εργαζόταν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και στη Θεσσαλονίκη ήταν γνωστή μέσα από τις εκπομπές της.
Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν 13 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και απεγκλώβισαν τη γυναίκα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της.






















































