ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημιουργία Ξανά, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Θάνος Τζήμερος, Νέα Δεξιά, Φαήλος Κρανιδιώτης,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ζυμώσεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή». Ο Φαήλος Κρανιδιώτης που φεύγοντας από τη Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει το κόμμα «Νέα Δεξιά» και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, ιδρυτής της «Δημιουργία, ξανά!» συζητούν το ενδεχόμενο κοινής καθόδου σε επικείμενες εκλογές.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ο γνωστός δικηγόρος, βάσει της αναφοράς του οποίου διατάχθηκε η προκαταρκτική έρευνα για τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς και συγκεκριμένα για τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.
Το μέτωπο που έχουν ανοίξει με την Αριστερά και η παρεμφερής «γραμμή» σε μια σειρά από θέματα όπως η μετανάστευση μαζί βέβαια με την προσπάθεια για μια καλύτερη καταγραφή στις εκλογές, φαίνεται πως θα είναι και η συγκολλητική ουσία του νέου φορέα, αν αυτός τελικά προκύψει.























































