Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Πακιστάν κάλεσε τον Γάλλο πρέσβη στο ΥΠΕΞ για να τον «μαλώσει»

Το Πακιστάν κάλεσε τον Γάλλο πρέσβη στο ΥΠΕΞ για να τον «μαλώσει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το πακιστανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τη Δευτέρα τον Γάλλο πρεσβευτή στην Ισλαμαμπάντ, ανακοινώθηκε από το υπουργείο μία ημέρα αφότου ο Πακιστανός πρωθυπουργός Ιμράν Χαν δήλωσε πως ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν «επιτέθηκε στο Ισλάμ».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters πως ο Γάλλος πρεσβευτής κλήθηκε στο ΥΠΕΞ, ενώ έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ανακοίνωση του υπουργείου η οποία αναφέρει πως «το Πακιστάν καταδικάζει τη συστηματική εκστρατεία ισλαμοφοβίας υπό το ένδυμα της ελευθερίας της έκφρασης».

Ο Χαν είχε κάνει τις δηλώσεις αυτές αφού ο Μακρόν απέτισε φόρο τιμής σε έναν Γάλλο καθηγητή Ιστορίας που αποκεφαλίστηκε από ριζοσπαστικοποιημένο ισλαμιστή ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί για τη χρήση στην τάξη σκίτσων που απεικόνιζαν τον προφήτη Μωάμεθ σε ένα μάθημα για την ελευθερία της έκφρασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεωπολιτική Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας, Γαλλίας, Κύπρου, Λιβάνου – Ανατ. Μεσόγειος και Μέση Ανατολή – Τι είπαν Μητσοτάκης και Χριστοδουλίδης

Το Τάγμα AHEPA παροτρύνει τον Υπ. Εξωτερικών Ρούμπιο να αντιταχθεί στην πώληση F-35 στην Τουρκία

Στην Αλβανία η νεο-οθωμανική προπαγάνδα του «ALSAR» ήπια τουρκεύει την Ήπειρο

Η κατοχική Τουρκία χτίζει νέες βάσεις στη βόρεια Συρία

Παραιτήθηκε η Κεντρική Τραπεζίτης της Συρίας – Χάος με τα οικονομικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr