ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Νέα Δημοκρατία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σταύρος Καλαφάτης, Τουρκία,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο Ερντογάν άνοιξε πολλά μέτωπα, αποθρασύνθηκε από την ανοχή που βρήκε και τώρα ξεπερνά τα όρια. Με την Ελλάδα, όμως, δεν μπορεί να παίζει. Είτε θα συνέλθει, είτε θα το μετανιώσει», αναφέρει ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξή του στη «Μακεδονία της Κυριακής».
Σημειώνει, επίσης ότι από το 1973 η Τουρκία «προκάλεσε αλλεπάλληλες κρίσεις, πρόσθεσε αυθαίρετες διεκδικήσεις, δέχτηκε πολλές φορές την επανέναρξη διαλόγου, αλλά πάντα τον υπονόμευε και τον τίναζε στον αέρα», προσθέτοντας πως «παράταση της ίδιας στρατηγικής απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή ενώ δεν υπηρετεί ούτε τα δικά της συμφέροντα» και τονίζει ότι «οφείλει να εγκαταλείψει το ρόλο του πειρατή και να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με μόνο χαρτί τη Σύμβαση των Η.Ε. για το Δίκαιο της Θάλασσας, για τη μια και μόνη εκκρεμότητα που αφορά στην οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών».























































