ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πανδημία του κοροναϊού είναι πιθανό να χρειαστεί περίπου δύο χρόνια μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία της, δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής υπηρεσίας δημόσιας Υγείας και πρόσθεσε πως πολλά θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα με την οποία θα αναπτυχθεί ένα εμβόλιο κατά του ιού.
Ο Λόταρ Βίλερ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, δήλωσε ότι τελικά περίπου το 60% με 70% του παγκόσμιου πληθυσμού θα μολυνθεί, θα αναρρώσει και θα αποκτήσει αντισώματα, αλλά είναι αδύνατο να πούμε πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό.
«Η υπόθεση εργασίας μας είναι ότι θα πάρει περίπου δύο χρόνια», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε πως αυτό θα εξαρτηθεί επίσης από τον χρόνο που θα απαιτηθεί για να αναπτυχθεί και να παραχθεί ένα εμβόλιο.
«Δεν ξέρουμε ακόμη πώς θα μοιάζει το ποσοστό θνησιμότητας στο τέλος», δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Ο ίδιος είπε πως, χωρίς τα αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που ανακοινώθηκαν χθες από την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανία θα μπορούσε να βρεθεί με εκατομμύρια κρούσματα του κορονοϊού.
«Θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό», είπε και πρόσθεσε πως το ινστιτούτο αυξάνει το επίπεδο κινδύνου στη Γερμανία σε «υψηλό».
Είπε ακόμη πως τα νοσοκομεία θα πρέπει να διπλασιάσουν, τουλάχιστον, τις δυνατότητες των μονάδων τους εντατικής θεραπείας, καθώς ένα στα πέντε κρούσματα είναι σοβαρό.






















































