Διαβάστε σχετικά για Άνθος Αραβοσίτου, Βούτυρο, Γάλα, Ζαχαροπλαστική, Ζελές, Μπισκότα Πτι Μπερ, Συνταγή,
Το καλοκαίρι θέλει ελαφριά και δροσερά γλυκά! Δοκιμάστε αυτό το πανεύκολο γλυκό με ζελέ, μπισκότα και κρέμα βανίλια.
125 γρ. θρυμματισμένα μπισκότα πτι μπερ
80 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 πακέτο ζελέ (γεύση της επιλογής σας, κεράσι, φράουλα, λεμόνι, ακτινίδιο)
1 λίτρο γάλα (όσο πάρει για τη κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες του)
2 φακελάκια κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια
Ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τοποθετούμε σε ταψάκι ή φόρμα τετράγωνη ή ορθογώνια.
Βάζουμε για μισή ώρα τα μπισκότα στο ψυγείο να παγώσουν.
Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τη ρίχνουμε πάνω από τη βάση.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Φτιάχνουμε το ζελέ της αρεσκείας μας με την διαδικασία που αναγράφει το κουτί του, προσθέτουμε το μείγμα ζελέ στη φόρμα με τα μπισκότα και τη κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον για να «δέσει» το γλυκό μας.