Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μελβούρνη: Σάπισαν στο ξύλο Ελληνόπουλο για ένα… τσιγάρο (φωτογραφία)

Μελβούρνη: Σάπισαν στο ξύλο Ελληνόπουλο για ένα… τσιγάρο (φωτογραφία)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκαρισμένη είναι η ομογενειακή κοινότητα στην Μελβούρνη από την βίαιη και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε 15χρονο Ελληνόπουλο σε στάση του λεωφορείου από τρεις Αυστραλούς εφήβους.

Ο 15χρονος ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου όταν οι τρεις νεαροί που του επιτέθηκαν τον πλησίασαν ζητώντας του να τους δώσει τσιγάρο.

Όταν ο Γιάννης τους είπε ότι δεν καπνίζει απομακρύνθηκαν για λίγο, και επέστρεψαν πίσω ζητώντας του να τους δώσει το κινητό του. Όταν ο 15χρονος αρνήθηκε να τους το δώσει, άρχισαν να τον δέρνουν.

Ο 15χρονος έπεσε αιμόφυρτος και με βαριά τραύματα στο πρόσωπο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και σπασμένα δόντια.

Τώρα ο Γιάννης θα χρειαστεί πολυετή οδοντιατρική φροντίδα για να ξεπεράσει τα σοβαρά τραύματα που δέχθηκε στο πρόσωπο από τους τρεις νεαρούς που του επιτέθηκαν.

Δυστυχώς σύμφωνα με το ομογενειακό site neoskosmos που μεταφέρει και την είδηση η επίθεση δεν καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας και η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της μόνο ένα βίντεο με τους τρεις ληστές την ώρα που διέφευγαν.

australia omogenis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύει το σύνθημα «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr