ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ που δείχνει Αμερικανό πολίτη ζωσμένο με εκρηκτικά έτοιμο να κάνει επίθεση αυτοκτονίας.
Ο Αμερικανός έχει στρατολογηθεί στην Συρία από ισλαμιστική οργάνωση που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα.
Ονομάζεται Moner Mohammad Abu-Salha, είναι 22 ετών και εμφανίζεται χαμογελαστός να λέει με σπαστά αραβικά: “Προσδοκώ να πάω στον Παράδεισο”.
Στα υπόλοιπα πλάνα φαίνεται μαζί με άλλους τζιχαντιστές πριν από τις πολλαπλές επιθέσεις αυτοκτονίας που σημειώθηκαν στην Συρία στις 25 Μαΐου.
“Θέλω να αναπαυθώ στην μετά θάνατον ζωή, στον Παράδεισο. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ και εδώ η καρδιά δεν αναπαύεται. Στον Παράδεισο είναι καλύτερα” λέει ο Abu-Salha.






















































