ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 14χρονος πετούσε αυγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα, σε δρόμο του Χιούστον, στο Τέξας και προκάλεσε τροχαίο, τραυματίζοντας θανάσιμα μία γυναίκα.
Η 45χρονη Σίλβια Ζαβάλα (Silvia Zavala) άφησε πίσω της έναν σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά ορφανά.
Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά, όταν ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά ένα αυτοκίνητο, έχοντας μαζί του άλλους δύο συνομήλικούς του.
Οι τρεις ανήλικοι πετούσαν αυγά σε άλλα αυτοκίνητα, όταν παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη σε μία μεγάλη διασταύρωση και συγκρούστηκαν με το όχημα της 45χρονης μητέρας.
Το όχημα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε στον αέρα.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν αμέσως οι διασώστες, όμως ήταν ήδη αργά για τη μητέρα των δύο παιδιών, καθώς είχε καταλήξει επί τόπου.
Η Αστυνομία ερευνά πώς ο 14χρονος βρέθηκε να οδηγά μαζί με τους δύο φίλους του, το SUV.
Ο υπεύθυνος για την έρευνα άφησε αιχμές για τους γονείς των παιδιών, ζητώντας να προσέχουν και να ελέγχουν περισσότερο τα παιδιά τους.
Η δε αδερφή της γυναίκας που έχασε τη ζωή της δήλωσε:
«Δεν ευχόμαστε να συμβεί σε κανέναν αυτό. Όμως οι γονείς; Ας αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους.
»Πού ήταν οι γονείς αυτών των εφήβων; Αν γνωρίζεις ότι ο γιος του είναι κακό παιδί, οφείλεις να τον προσέχεις. Τι έκαναν αυτοί;».






















































