Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Τι «μαγειρεύουν» Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου μαζί στο River West; (βίντεο)

ΟΠΑΠ: Τι «μαγειρεύουν» Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου μαζί στο River West; (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΟΠΑΠ, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Ραντεβού στο River West για καλό σκοπό έδωσαν Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου.

Ο αθλητής του Τριάθλου ζήτησε τη βοήθεια της γνωστής παρουσιάστριας για να επιλέξουν μαζί Ευχοστολίδια για τα παιδιά «Του Χαμόγελου του Παιδιού».

Η συνάντησή τους, αν και επεισοδιακή, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού πραγματοποίησαν τις ευχές δύο παιδιών και έκαναν τα εφετινά τους Χριστούγεννα μαγικά.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τους Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρη Σουβατζόγλου να επιλέγουν Ευχοστολίδια:

Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά και εφέτος κάνει πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από 14 Κέντρα Στήριξης και 14 Σπίτια «Του Χαμόγελου του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές, τις οποίες λαμβάνουν ως αναμνηστικό, για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Επιπλέον, συμμετέχοντας στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουν πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντανιέλ Μπατίστα και Γρηγόρης Γκουντάρας παίζουν τη δική τους μπάλα στο γήπεδο του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

Συμμετοχές ρεκόρ στον 13ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας – Δυναμική παρουσία του ΟΠΑΠ στη μεγάλη δρομική γιορτή

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ηχηρό μήνυμα από τον ΟΠΑΠ και τρεις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: Το γκολ στον Νικοπολίδη, το μονό με τον Πρίντεζη και το δίλημμα έρωτας ή εξουσία

Νέο ΣΚΡΑΤΣ «1 στα 3 κερδίζει!» με 20 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ – Περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ συνολικά έπαθλα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr