ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Ιερέας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νέα Δημοκρατία, Προσλήψεις,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Δεν μας δεσμεύει η εξαγγελία των 10.000 προσλήψεων” δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης μιλώντας στον News24/7 στους 88,6.
Και τόνισε: “Η συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου αφορά τη μισθοδοσία των κληρικών. Ο κ. Τσίπρας μιλά για διαχωρισμό κράτους-Eκκλησίας που όμως δεν υπάρχει αφού ο μισθός των κληρικών θα δίνεται από το Δημόσιο.
»Εμείς θέλουμε να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι οι κληρικοί. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν εν κρυπτώ, ερήμην του κλήρου. Δεν προκύπτει από πουθενά δημοσιονομικός χώρος για 10.000 προσλήψεις.
»Με κυβέρνηση ΝΔ θα ισχύσει ο κανόνας 5 προς 1, δεν μας δεσμεύει η εξαγγελία των 10.000 προσλήψεων. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, ξαναείδαμε μια πρόχειρη συμφωνία όπως εκείνη των Πρεσπών”.
Σχολιάζοντας την καταγγελία της Φ. Γεννηματά ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να συνθλίψουν το Κίνημα Αλλαγής με όρους ΄89, κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν προγράμματα και διαβεβαίωσε ότι “η ΝΔ ακόμη και αν πάρει αυτοδυναμία θα επιδιώξει συναινέσεις και συνεργασίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε πίσω στο πρόγραμμά μας, κυρίως στη μείωση των φόρων, στο θέμα της ασφάλειας, στα εθνικά”.
“Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει γίνει υπουργείο Προστασίας του Ρουβίκωνα” υποστήριξε και πρόσθεσε:
“Θα επανιδρύσουμε τις φυλακές τύπου Γ ώστε να μην έχουν σχέση οι τρομοκράτες με τους ποινικούς, θα επαναφέρουμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, θα ενισχύσουμε την ομάδα ΔΙΑΣ, θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο, θα αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, πρέπει οι αστυνομικοί να έχουν δικαίωμα αυτοάμυνας”.























































