ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα καλάσνικοφ αποχώρησε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ανέλαβε το υπουργείο Ναυτιλίας) ο Φώτης Κουβέλης αφού αυτό ήταν το δώρο του μέχρι πρότινος πολιτκού προϊσταμένου του και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου κατά την παράδοση -παραλαβή το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η τελετή έγινε σε ένα εν γένει φορτισμένο κλίμα λόγω του θανάτου του χειριστή του αεροσκάφους που κατέπεσε, επισμηναγό κυβερνήτη Νικόλαο Βασιλείου στον οποίο αναφέρθηκε ο νέος αναπληρωτής υπουργός Π. Ρήγας.
Αξίζει να σημειωθεί δε πως κατά την παράδοση-παραλαβή είχαμε πτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από τους Ανθρωποφάγους, το νησιωτικό σύμπλεγμα που ανήκει στους Φούρνους.
Ο Πάνος Καμμένος ευχήθηκε στον Φώτη Κουβέλη «καλή συνέχεια και επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα.
«Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας», του είπε χαρακτηριστικά.























































