ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Έμιλι Ρατακόβσκι, Εφορία, Κέιτ Μος, Κυκλάδες, Μύκονος, Φοροδιαφυγή,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση-παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λουκέτο στο γνωστό κλαμπ Nammos στη Μύκονο έβαλε την Παρασκευή η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) καθώς σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις μεγάλους ύψους.
Οι εφοριακοί εντόπισαν ότι η επιχείρηση δεν είχε κόψει 250 αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ.
Στον εντοπισμό της παράβασης συνέβαλε ειδικά εφοριακός από τη Ρόδο με ειδικές γνώσεις στους υπολογιστές.
Αυτόματα κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να σφραγιστούν οι εγκαταστάσεις του για 48 ώρες.
Το 48ωρο λουκέτο «χάλασε» το glam πάρτι που θα γινόταν το Σάββατο με VIP προσκεκλημένους και τις τρεις ιέρειες της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος, που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί, για να εγκαινιάσουν το νέο mall «Vito Of love» στη Ψαρρού.
Το σχετικό πρόγραμμα που είχε διαφημιστεί προέβλεπε διάσημους DJ και τραγουδιστές και πλήθος επωνύμων.
Ωστόσο, η ΑΑΔΕ ανέτρεψε τα πλάνα της ιδιοκτησίας του Nammos καθώς οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τη Δεύτερα.
Το σχετικό πρόγραμμα που είχε διαφημιστεί προέβλεπε διάσημους DJ και τραγουδιστές και πλήθος επωνύμων.






















































