Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης για έκτροπα: Χρειάζεται λήψη αυστηρών μέτρων

Σκουρλέτης για έκτροπα: Χρειάζεται λήψη αυστηρών μέτρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο οποιοσδήποτε μπαίνει με περίστροφο, με τέτοιον τσαμπουκά, σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο -πολύ δε περισσότερο, αν είναι πρόεδρος μιας ομάδας- είναι απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM».

Κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα που συνέβησαν, χθες Κυριακή στην Τούμπα, υπογράμμισε:

«Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός. Θεωρώ ότι τα χθεσινά επεισόδια, το χθεσινό σκηνικό προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι πρέπει να αποτελέσει αφορμή, όχι για μια μεγάλη συζήτηση, αλλά για αυστηρά μέτρα. Είναι προκλητική η χθεσινή εικόνα και νομίζω ότι κάνει πρώτα από όλα κακό στην ίδια την ομάδα του κ. Σαββίδη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Σημείωσε δε, πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ευνοϊκή μεταχείριση ούτε για πρόσωπα, ούτε για ομάδες.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι, πολύ δε περισσότερο εάν είναι ένα δημόσιο πρόσωπο» σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντανιέλ Μπατίστα και Γρηγόρης Γκουντάρας παίζουν τη δική τους μπάλα στο γήπεδο του Πάμε Στοίχημα Football Party by Gazzetta

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: Το γκολ στον Νικοπολίδη, το μονό με τον Πρίντεζη και το δίλημμα έρωτας ή εξουσία

Europa League: Ο Ολυμιακός έχασε 3-0 από τη Μπόντο Γκλιμτ και τώρα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για την πρόκριση στο «Καραϊσκάκη»

Conference League: Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-2 τη Φιορεντίνα

Απολαυστικός Νίκος Αναστόπουλος στο pre-game show του αγώνα ΑΕΚ-Oλυμπιακός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr