ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, έκανε γνωστό με γραπτή του δήλωση ότι ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.
«Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός. Όπως με έχουν τιμήσει επανειλημμένα φίλοι άλλων παρατάξεων, ήρθε σήμερα η ώρα να τους τιμήσω εγώ. Εξάλλου, το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από την ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Καλή δύναμη στον – ή στην- επόμενο αρχηγό της Κεντροαριστεράς», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.























































