ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλβανός Πρόεδρος της Σκοπιανής Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι, υπέγραψε το διάταγμα για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στο κρατίδιο για τις 15 Οκτωβρίου.
Οι δημοτικές εκλογές ήταν προγραμματισμένες για τα μέσα Μαΐου, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η προκήρυξή τους εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών εξαιτίας της πολιτικής κρίσης και των καθυστερήσεων στη συγκρότηση του κοινοβουλίου σε σώμα, καθώς η τυπική πράξη προκήρυξης όλων των εκλογικών αναμετρήσεων στα Σκόπια υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Βουλής.
Σύμφωνα με σκοπιανά Μέσα, τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους για τους υποψηφίους που θα προτείνουν στις δημοτικές εκλογές, τονίζουν ωστόσο ότι αυτές θα είναι αυξημένης πολιτικής βαρύτητας, καθώς θα είναι οι πρώτες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας σοσιαλδημοκρατών και Αλβανών με πρωθυπουργό τον Ζόραν Ζάεφ.






















































