ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη μείωση της ανεργίας στο 21,7%, τον Απρίλιο, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τόνισε ότι έχει καταγράψει πτώση της τάξης περίπου του 2%.
Αναφερόμενη στα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ για τον Ιούνιο, ανέφερε ότι το ισοζύγιο είναι θετικό κατά 40.599 θέσεις εργασίας, κάνοντας λόγο για την καλύτερη επίδοση, από το 2001 μέχρι σήμερα.
Η κ. Αχτσιόγλου δήλωσε, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, (Ιανουάριος-Ιούνιος), δημιουργήθηκαν περί τις 260.000 νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, μειώνοντας τα ποσοστά ανεργίας στο 21,7%.
Η υπουργός Εργασίας σημείωσε, ότι «θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις και όχι σε πανηγυρισμούς, μιας και η ανεργία στην Ελλάδα υπερβαίνει κατά πολύ ακόμα τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».























































