ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές από την σεισμική δόνηση των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 2:42 τα ξημερώματα στη Λακωνία και είχε επίκεντρο την περιοχή Ιέρακας, 34 χιλιόμετρα βόρεια της Νεάπολης.
Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης «μέχρι σήμερα το πρωί δεν μας είχε αναφερθεί κάποιο πρόβλημα», ενώ όπως προσέθεσε, «ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αλλά είχε μικρή διάρκεια».
Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπήρξε καμία αναφορά για τυχόν ζημιές από την σεισμική δόνηση.
Εξάλλου, ο σεισμολόγος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Μαρίνος Χαραλαμπάκης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ χαρακτήρισε τη δόνηση που σημειώθηκε στη Λακωνία, ως «ένα μεμονωμένο γεγονός, που εντάσσεται στη φυσιολογική δραστηριότητα της περιοχής».






















































