ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ υπέβαλε το βράδυ της Τετάρτης την παραίτησή του και αυτή της κυβέρνησής του στον απερχόμενο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, κατά την πολιτική παράδοση στη χώρα, μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Συνταγματικό Συμβούλιο της εκλογής του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ.
Σε επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική προεδρία, ο Ολάντ αποδέχεται τυπικά την παραίτηση, «όπως ορίζει η δημοκρατική παράδοση», και ζητεί από τον Καζνέβ να παραμείνει σε υπηρεσιακό ρόλο για να «χειριστεί τις τρέχουσες υποθέσεις ως τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης», κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.






















































