ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, με την ευκαιρία του εορτασμού της παράδοσης της Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακοινώθηκε από το Ελιζέ.
Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους, ο οποίος ολοκληρώνει τη θητεία του σε μερικές ημέρες, θα συναντηθεί με την κ. Μέρκελ στις 19:00, σύμφωνα με την γαλλική Προεδρία.
Στη διάρκεια του πρωινού, προτού μεταβεί στη Γερμανία, θα προεδρεύσει του εορτασμού της 8ης Μαΐου στα Ηλύσια Πεδία παρουσία της ή του διαδόχου του, της Μαρίν Λεπέν ή του Εμανουέλ Μακρόν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ελιζέ.






















































