ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω... Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για exit poll «μαϊμού» και προκλητική προβολή συγκεκριμένων υποψήφιων έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου για τις ευρωεκλογές.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατήγγειλε προβολή συγκεκριμένων υποψηφίων, κυρίως Αθήνας και Αττικής, με εργαλείο «ένα exit poll- μαϊμού και με αναλυτές κάποιους επιστήμονες- αναλυτές, στην πραγματικότητα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ».
«Είναι επιεικώς απαράδεκτο, δεν επιτρέπεται σε αναλυτές δημοσκόπους οι οποίοι υποτίθεται ότι κάνουν επιστημονική δουλειά, αυτό να υποτάσσεται στην κομματική προτίμηση και να γίνεται έτσι φτηνή, ψεύτικη προπαγάνδα. Φυσικά αυτή έχει πάντα κοντά ποδάρια» πρόσθεσε.























































