ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ποσοστό 70% των Γάλλων επιθυμούν την παραίτηση του συντηρητικού προεδρικού υποψηφίου Φρανσουά Φιγιόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση (Odoxa Poll) που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ραδιοφώνου (France Info Radio).
Η δημοτικότητα του 62χρονου πρώην πρωθυπουργού μειώνεται συνεχώς, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, μετά την αποκάλυψη από την εφημερίδα Le Canard Enchaine ότι απασχολούσε μέλη της οικογένειάς του στη γαλλική Βουλή με αστρονομικές αμοιβές.
Η Πενελόπ Φιγιόν κατηγορείται ότι έλαβε περίπου 900.000 ευρώ ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και στη συνέχεια του αναπληρωτή του, για μια περίοδο από το 1988 ως το 2013, χωρίς όμως να εργαστεί ποτέ στο κοινοβούλιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ανερχόταν στο 2007 σε 10.000 ευρώ τον μήνα, οδηγώντας σε έρευνα περί διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Η γαλλική αστυνομία συγκεντρώνει έγγραφα στη Γερουσία που συνδέονται με δυο από τα παιδιά του Φιγιόν για να διαπιστώσει αν ευσταθούν οι κατηγορίες για “πλασματική εργασία”.






















































