ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιβολή φόρου 20% στις εισαγωγές από Μεξικό, για τη χρηματοδότηση του τείχους μεταξύ των δύο χωρών, εξετάζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο και όπως μεταδίδει το Reuters.
Πάντως, στελέχη του Ρεπουμπλικάνου Κόμματος εξέφραζαν αργότερα την εκτίμηση ότι δεν θα επιβληθεί φόρος αποκλειστικά για το Μεξικό.
Της συγκεκριμένης αναφοράς του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, περί φόρου 20% στις εισαγωγές από το Μεξικό, είχε προηγηθεί η ακύρωση του ταξιδιού του προέδρου του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο στις ΗΠΑ. όπου θα συναντούσε τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ.
Ο κ. Νιέτο αποφάσισε την ακύρωση του ταξιδιού μετά τις διακηρύξεις του κ. Τραμπ ότι προχωρεί με την κατασκευή τείχους στα σύνορα των δύο χωρών για να αντιμετωπίσει την παράτυπη μετανάστευση στις ΗΠΑ και ότι το κόστος του τείχους θα πληρωθεί από το Μεξικό.
Ο κ. Νιέτο είχε δηλώσει από την Τετάρτη ότι το Μεξικό δεν θα πληρώσει «για κανένα τείχος», καθώς διαφωνεί με την κατασκευή του.
Την Πέμπτη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσω Twitter, κάλεσε τον Μεξικανό ομόλογό του να ακυρώσει το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον, εάν επιμένει ότι το Μεξικό δεν πρόκειται να πληρώσει για το τείχος.






















































