ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Βερολίνο, Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, Γερμανία, Ισλαμιστές, Κόσοβο, Τζιχαντιστές,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον σχεδιασμό επίθεσης σε εμπορικό κέντρο της πόλης Ομπερχάουζεν στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία στη Γερμανία, κατηγορούνται οι δύο ύποπτοι που συνελήφθησαν από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.
Πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 28 και 31 ετών, που έχουν γεννηθεί στο Κοσσυφοπέδιο.
Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην πόλη Ντούισμπουργκ, μετά από την αξιολόγηση πληροφοριών από πηγές ασφάλειας.
Δεν διευκρινίστηκε εάν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις συλλήψεις αυτές και στην επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.
Ως γνωστόν, η γερμανική αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός υπόπτου από την Τυνησία, τα αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο εσωτερικό της νταλίκας.






















































