Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία: Υπεύθυνη η Ρωσία για τις καταστροφές στο Χαλέπι

Γερμανία: Υπεύθυνη η Ρωσία για τις καταστροφές στο Χαλέπι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γερμανική κυβέρνηση διεμήνυσε ότι η Ρωσία είναι εν μέρει υπεύθυνη για την καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού και η επιλογή της επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας παραμένει στο τραπέζι, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να προσφερθεί βοήθεια στους αμάχους που παραμένουν στην πόλη.

Η Ρωσία, όπως και τα στρατεύματα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ και οι μαχητές που πολεμούν με την υποστήριξη του Ιράν, ευθύνονται για την καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

“Η Ρωσία δεν απέτρεψε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν”

«Γνωρίζουμε ότι αυτή η ανελέητη καταστροφή του ανατολικού Χαλεπιού δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την ευρεία στρατιωτική στήριξη από τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν απέτρεψε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες αν και είχε τη δύναμη να το κάνει», τόνισε ο ίδιος.

Ο Ζάιμπερτ πρόσθεσε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χθες και ζήτησε να επιβληθεί άμεσα η κατάπαυση του πυρός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Το Πακιστάν σε διαβουλεύσεις με Τουρκία και Ιράν για το σχέδιο στη Γάζα

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr