ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μέχρι πρότινος, υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, μετά την παραίτηση του Μανουέλ Βαλς, ο οποίος θα διεκδικήσει το χρίσμα των σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές του 2017.
Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης, το γραφείο του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο Μπερνάρ Καζνέβ θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, καθώς ο Μανουέλ Βαλς αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την παραίτησή του.
Ο 53χρονος Καζνέβ ήταν υπουργός Εσωτερικών από το 2014.
“Διαθέτει μια ισχυρή προσωπικότητα και εμπειρία στις κυβερνητικές υποθέσεις”, δήλωσε πηγή του Προεδρικού Μεγάρου, σχολιάζοντας τον διορισμό του Καζνβ.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας ο Βαλς ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας και ότι σκοπεύει να συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές του Σοσιαλιστικού Κόμματος προκειμένου να λάβει το χρίσμα, τέσσερις ημέρες μετά την απόφαση του Ολάντ να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα.






















































