ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Σχολή Ευελπίδων,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αφορμή το περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς που σημειώθηκε στη στρατιωτική σχολή Ευελπίδων, με δράστες ευέλπιδες μεγαλύτερης τάξης οι οποίοι υπέβαλαν σε «καψόνι» πρωτοετή εύελπι, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση.
Σύμφωνα με αυτήν«μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο».
Από τη σχετική ανακοίνωση απορρέει ότι οι δύο τριτοετείς δεν θα αποπεμφθούν από τη σχολή και δεν θα περάσουν από στρατοδικείο, καθώς σε βάρος τους «δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο». Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν αποκλείεται οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και να αντιμετωπίσουν συνήθεις ποινές που εκτίονται εντός της σχολής.
Όπως είναι γνωστό, τη διερεύνηση του περιστατικού είχε αναλάβει η διοίκηση της σχολής, και τις διαδικασίες επέβλεπε ο α’ υπαρχηγός ΓΕΣ. Κ.Γ.






















































