ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα σε μια Πόρσε στην Αττική Οδό είναι κατά 99% ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, Παναγιώτης Μαυρίκος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μια Porsche Cayenne που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα λαμπάδιασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε.
Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.
Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.
Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη.
Ως εκ τούτου η σύζυγος του εκδότη της Ακρόπολης θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αναγνωρίζοντας αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο.
Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.
Ήδη τίθεται αμείλικτο το ερώτημα εάν η πυρκαγιά προκλήθηκε από σύγκρουση στο τοιχίο, όπως μεταδόθηκε αρχικά, ή έχουμε να κάνουμε με έκρηξη βόμβας.






















































