Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πράκτορες του Ερντογάν γέμισαν με αφίσες την Ουάσιγκτον

Πράκτορες του Ερντογάν γέμισαν με αφίσες την Ουάσιγκτον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Και ξαφνικά η Ουάσιγκτον “γέμισε” με αφίσες της οργάνωσης Turkish American National Steering Committee (TASC).

Η οργάνωση, που παρουσιάζεται ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να ενημερώσει τους κατοίκους της Ουάσιγκτον ότι η Τουρκία πολεμά την τρομοκρατία, αναφέροντας πρώτες τις κουρδικές οργανώσεις, τις PYD, YPG και PKK και στη συνέχεια τις οργανώσεις των τζιχαντιστών, Daesh και ISIS.

Η τουρκική οργάνωση, που σύμφωνα με πληροφορίες χρηματοδοτείται κατευθείαν από την Άγκυρα, επιχειρεί να συνδέσει τις κουρδικές οργανώσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ -ως γνωστόν- οι PYD και YPG έχουν συμμαχήσει με τους Αμερικανούς και έχουν καταφέρει τα πιο σημαντικά πλήγματα στους τζιχαντιστές.

Σε μία από τις διαφημίσεις, η Turkish American National Steering Committee… ευχαριστεί την Τουρκία επειδή… φιλοξενεί 2,7 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία.

Η ίδια οργάνωση έχει οργανώσει και διαδήλωση εναντίον των Αρμενίων για να παραπλανήσει τον αμερικανικό λαό για την Αρμενική Γενοκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση στις 20 Ιουλίου 2016 για να εορταστεί η “ειρηνευτική επιχείρηση” του τουρκικού κατοχικού στρατού εναντίον της Κύπρου.

Η οργάνωση αποτελεί τον επιθετικό βραχίονα του Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον και οι δημιουργοί της είναι όλοι οπαδοί του προέδρου της Τουρκίας, ο οποίος με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να διαλύσει τους μηχανισμούς του Ιμάμη Γκιουλέν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

afisa_turkey1

afisa_turkey2

Πηγή: Μιχάλης Ιγαντίου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι χτύπησαν με πυραύλους και drones ουκρανικά λιμάνια στην Οδησσό

Μυστικές συναντήσεις μεταξύ FBI και Ουκρανού διαπραγματευτή ανησυχούν την Ευρώπη

Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Δέσμευση-μαμούθ 550 εκατ. δολαρίων για την παγκόσμια ανθρωπιστική δράση του ΟΗΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr