ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται πως ψάχνει η Άρσεναλ, η οποία προσέγγισε τη Φούλαμ για να μάθει τα ποσά με τα οποία μπορεί να κάνει δικό της τον διεθνή φορ που ξεχωρίζει φέτος στην Μπενφίκα.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι «αετοί» είναι κοντά στην αγορά του παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2020.
Οι Πορτογάλοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα με τη Φούλαμ και ίσως η Άρσεναλ ήθελε να προλάβει την Μπενφίκα, η οποία πρέπει να καταβάλει 7 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον «πιστολέρο».
Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Λισσαβώνα, αφού στην Πορτογαλία κατάφερε να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.






















































