ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη σαφέστατη αντίθεσή της στο ενδεχόμενο ενός «κουρέματος» του ελληνικού χρέους εξέφρασε η Αυστρία, δια στόματος του Αυστριακού υπουργού Οικονομικών, Χανς Γεργκ Σέλινγκ.
«Η Αυστρία είναι αντίθετη στο κούρεμα του ελληνικού χρέους», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας επιπλέον την ελπίδα ότι το ΔΝΤ θα παραμείνει στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη αποχώρησή του Ταμείου δε θα ήταν καταστροφή.
Παράλληλα, επισήμανε ότι αναμένει να δει την αξιολόγηση της τρόικας στο Ecofin την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι απόψεις του Αυστριακού υπουργού Οικονομικών απηχούν σε ικανό ποσοστό εκείνες του Γερμανού ομολόγου του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επίσης δεν εμφανίζεται καθόλου πρόθυμος να ξεκινήσει μία διαδικασία συζήτησης για το ελληνικό χρέος, πολύ δε περισσότερο για ένα «κούρεμα».























































