ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Goldman Sachs, Süddeutsche Zeitung, Βλάντιμιρ Πούτιν, Κρεμλίνο, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία,

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κρεμλίνο ζήτησε συγγνώμη από την επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ Goldman Sachs και τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, λέγοντας ότι οι σύμβουλοί του έδωσαν τη λανθασμένη πληροφορία στον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν ότι η αμερικανική τράπεζα είναι ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας.
Ο κ. Πούτιν, απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις που του τέθηκαν τηλεφωνικά την Πέμπτη, επανέλαβε τη λανθασμένη πληροφορία στα σχόλια που έκανε σχετικά με το ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από τη διαρροή των Panama Papers στη γερμανική εφημερίδα.
«Είναι μάλλον ένα λάθος εκείνων που ετοίμασαν τα έγγραφα της ενημέρωσης, δικό μου λάθος», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
«Υπήρχε μία πληροφορία που δεν είχε ελεγχθεί ξανά και ξανά και τη δώσαμε στον πρόεδρο. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη από την τράπεζα) και θα ζητήσουμε συγγνώμη και από την εφημερίδα», είπε.






















































