Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Αυτοί οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μου έκαναν σεξιστικά σχόλια

Εύα Καϊλή: Αυτοί οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ μου έκαναν σεξιστικά σχόλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

​Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή η οποία δεν δίστασε να μιλήσει σκληρά και για τρεις πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που της έκαναν bullying, με σεξιστικά σχόλια.

«Είχα καταγγείλει τρεις υπουργούς της δικής μου κυβέρνησης στο Πειθαρχικό του κόμματός μου, οι οποίοι πλέον δεν είναι στην πολιτική σκηνή κι εύχομαι να μην επιστρέψουν, γιατί μια συγγνώμη δεν είπαν ποτέ.

Ο Καστανίδης, ο Ξυνίδης και ο Κουτμερίδης είχαν κάνει υποτιμητικά σχόλια, όχι για τις απόψεις μου αλλά για το ποια είμαι εγώ που μιλάω. Οι… ογκόλιθοι αυτοί, που δεν άφησαν και τίποτα πίσω τους. Αυτές τις συμπεριφορές έπρεπε να τις καταγγείλει ο ίδιος ο Παπανδρέου και δεν το έκανε. Πιστεύω ότι μια γυναίκα όπως η Φώφη Γεννηματά τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τις ανεχόταν».

Η ευρωβουλευτής απάντησε και στο πως ένιωσε όταν ο Σωκράτης Ξυνίδης την αποκάλεσε «καλτσοδέτα». «Αισθάνθηκα ότι αυτό θα τον χαρακτηρίζει σε όλη του τη ζωή, γιατί εγώ είμαι γυναίκα. Όταν ένας άνδρας εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, κάτι δείχνει για εκείνον. Λυπήθηκα πολύ για τις γυναίκες της οικογένειάς του».

Η ίδια μίλησε και για το αν είναι στα σχέδια της η γέννηση ενός παιδιού ενώ όπως είπε στην προσωπική της ζωή είναι πολύ καλά.

«Έχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο. Ξέρω ότι είναι κάτι που θα το ήθελα, αλλά για να το θέλεις πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο να σου το προκαλέσει. Εγώ είμαι σε μια κατάσταση που, ναι, το βλέπω ότι μπορεί να γίνει, και σύντομα, αλλά δεν είναι κάτι που έχω βάλει στα «πρέπει» μου».

Πηγή : Παραπολιτικά

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΠΑΣΟΚ: Τη στιγμή που καλούν τους αγρότες σε διάλογο, ο υπουργός Δικαιοσύνης τους αποκαλεί «γκάνγκστερ»

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...