Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπέρ ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν το Ισραήλ – Σε παραζάλη ο Ερντογάν

Υπέρ ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν το Ισραήλ – Σε παραζάλη ο Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ηχηρό χαστούκι στην Άγκυρα έριξε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Μοσέ Γιαλόν, ο οποίος δήλωσε ότι το Ισραήλ θα υποστηρίξει την κουρδική ανεξαρτησία για το καλό όλης της περιοχής.

Καλεσμένος σε πάνελ με θέμα τη Μέση Ανατολή στο Wilson Centre στην Ουάσιγκτον, ο Μοσέ Γιαλόν υποστήριξε ότι η κουρδική ανεξαρτησία είναι για το καλύτερο όλης της Μέσης Ανατολής και επέμενε ότι ένα ανεξάρτητο κουρδικό κράτος θα σταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ “παίζει” με τους χειρότερους εφιάλτες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά δεν φαίνεται να τον απασχολεί και ιδιαίτερα, αφού δεν έκρυψε ποτέ την απέχθειά του για την ισλαμιστική κυβέρνηση της Τουρκίας.

Υπενθυμίζουμε ότι υπέρ της κουρδικής ανεξαρτησίας έχει ταχθεί και η υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ, Αγιελέτ Σακέντ, η οποία έχει δηλώσει ότι οι Κούρδοι είναι ένα αρχαίο έθνος με χιλιάδες χρόνια ιστορία και τάσσονται υπέρ της δημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου

Το Πακιστάν σε διαβουλεύσεις με Τουρκία και Ιράν για το σχέδιο στη Γάζα

Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου

Χριστοδουλίδης: «Δημιουργία ασφάλειας στην περιοχή» ο στόχος της Τριμερούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr